apa perlu sy buat

Assalamualaikum..kandungan sy dh masuk 11w 4d..alahan teruk,selera makan pon takda,masa ni xmakan nasi lg..selalu mkn muntah wlupon kuantiti yg sdikit,mkn buah pn sama..ada tak ubt yg blh thn alahan?dan sy xbukak buku pink lg,sbb alahan teruk.

2 Balas

Sis buku pink kena bukak awal sis.nanti klinik bekalkan vitamin untuk kandungan.saya pun alahan jugak dulu tapi tetap makan walaupun muntah

bukak buku dlu .nnti jumpa dr ckp dgn dr awak ada alahan teruk. sy dulu dr kasi ubat tahan muntah..