Mengantuk

Saya preggy 9 week.. Asyik mengantuk je. Ada tak tips2 untuk aktif sikit.. Sebab kat tempat kerja boss saya panas baran. Takut kena sound pula nanti.

2 Balas

Oh dear haha I remember feeling the same way when I was pregnant. I tried to sleep very early. 7pm-7am. Then keep myself busy with work during the day.

Sama..sy 6w,mngantuk je..dulu yg sulung tak mcm ni, smpai bersalin cergas je..ni 6w, rasa xlarat dh nk bwk perut