Hi all ,nak tanya klu 9 weeks biasa ke asyik mengantuk and letih je...tapi tak de alahan lain.

Asyik mengantuk klu boleh nak tido 24 jam

2 Balas

Ya Allah saya la tu, sebenarnya start dari awal, tapi sbb x tahu pregnant. memang badan penat melampau, lepas tu pantang dpt baring memang tido je. Sblm pregnant saya kebiasaannya jarang penat, aktif smpi ke malam. Masa pregnant pulak, belum maghrib mata dh ngantuk sgt, x boleh bukak 🀣. Letih tu jgn ckp lah, mcm marathon setiap hari. Nnti bila dh masuk 2nd trimester. semua tu akan beransur hilang

Masa 4-5 week kuat tdur,skrg ni pulak kurang selera makan,mlm nya gastrik