normal atau tidak pregnant tanpa alahan ?

Saya preggy 5 minggu ... Normal atau tidak saya lansung tiada alahan muntah2 cuma sy jadi gatal2 tapak tangan dan kaki... & Ada x yg sama dgn sy ...

44 Balas

Sy langsung tkda skrng dah 18week2day . Syukur Alhamdulillah . Normal lah tu sis 😊

4y ago

Anak ke3 😊

Mcm sy awal2 tu mmg xde.. Dah 8-10 week mcm tu bru start ada alahan..

Ok tu sis..tnpa alahan..semua ibu impi kan keadaan mcm sis..😉 😅

Normal sis..sy dah 15week xde alahan..tu kire rezeki sis 😍😍

Kira alahan jugak tu sis. Sy dari awal alhamdulillah takde alahan ape2.

4y ago

Dah nak masuk 32w

Normal.. Sy ank first 7bulan alahan.. Ank no 2 1minngu je alahan

Normal. Saya Alhamdulillah takda alahan sampai nak due dah ni.

Awl2 biasa tak rasa lagi alahan msuk 2 bulan akan rasa la mcm sy hehe

4y ago

Ye btl tu mcm sy...awal2 tak ada alhan nk msuk 2 bln lnsung tk blh mkn

normal je..sy xde alahan loya mengidam sampai beranak..😄

Normal je... X kan sama... Setiap org ada mcm2 alahan