Gatal kulit dan tapak tangan

Salam mommies. Sy skrng 6weeks alhamdulillah anak first setelah 4 tahun berkahwin. Nak tnya mommies semua, normal ke kalau kulit muka (especially kt pipi), tapak tgan dan kaki rasa gatal2 utk 1st trimester ni? so far alhamdulillah xda pening n muntah cuma gatal2 ni je yg menganggu sedikit. #bantusharing

1 Balas

wsalam. rasanya itunnormal. setiap org lain2 mcm sy anak pertama xde apa2 , anak kedua naik kering kulit2 kat kaki smpi berdarah..lepas tu okayy je alhamdulillah..nurse ckp normal tu..ada org kena kat muka...setiap org lain2 . kalau teruk sngt u pergi hospital k ❤️

2y ago

Tq for sharing this rasa lega bila tau benda ni normal ❤️ kalau x risau sgt.