normal atau tidak pregnant tanpa alahan ?

Saya preggy 5 minggu ... Normal atau tidak saya lansung tiada alahan muntah2 cuma sy jadi gatal2 tapak tangan dan kaki... & Ada x yg sama dgn sy ...

44 Balas

sama la . saya pun mcm tu . kadang² saya rasa macam " betul ke saya mengandung ni " 😂 sebab alahan semua tak ada 😅

Normal sis. Alhamdulillah. Allah permudahkan. Saya pun takde langsung alahan sepanjang 1st pregnancy setakat ni.

Alhamdulillah. Terima kasih sis tanya soalan tu..sy pon tertanya2 jgk..sy pregnant xde alahan jgk setakat ni

Sa takde muntah2. cuma Tak ble hidu bau badan suami.😄😄.Dan suami pla yg mual2 nak muntah🤣🤣

Sy pun xde alahan ,cuma dapat tau pregnant saya xbole diri tegak pinggang sakt. Sekarang dah 36 week

normal sis,,bgus sis xde alahan mse awal pregnant smpai brsalin,,jgn diminta ada alahan,,..

Sama lah. Saya xde alahan langsung..uhuk. cma asyik lapar je. Harap2 xde alahan smpai branak nnti.

4y ago

Tu la ...tp sy plak jadi risau bila xde alahan ... Hehe

Sy awl² cmtu pn tkde alahan. Bl dh 12w start alahan teruk. Naik kereta jea muntah.

Normal kot. Alhamdulillah sy dari awal sampai nk masuk 7bulan ni xda alahan

Normal 😊 alhamdulilahla rezeki sis takde alahan semoga dipermudahkan amin² .