SAKIT PERUT

Saya preggy 4w 5d .. tapi kan perut rasa tak selesa.. macam sengugut tu . tpi taklah teruk macam senggugut .. normal ke tu ? sbb sy baby first ni .. hm

9 Balas

normal sis. dr akan ckp sebb rahim baru nak membesar. saya masa awal pregnant pon sama, sakit sgt, sampai nngis2 dkt hsbnd sbb risau sgt.

5y ago

amin. insha Allah, semoga kite n baby selamat sehingga bersalin nnty.

Memula mmg rs perut xselesa... Sbb ada geng br dlm perut nk mmbsr..hehe😂😂✌

Memng mcm tu sis sy pn ada rasa sakit bhgian bwh perut mcm maw period😅

normal sis..sy skung 10wek pn kdg2 rs xslsa prut.huhuhu

Normal sis..sya dlu mcm tu..

Normal sy pon mcm tu.. hehe

Baby nak membesar tu

5y ago

aminn hehe ..

Normal sis..

Normal..