Buasir ketika 3rd trimester

Saya preggy 34w, kna buasir stage 3. Baring je bleh. Hosp bg ubat sapu dan panadol shj. Apa nk buat? Dah buntu ni. Sakit azab sangat...

2 Balas

I tolong share kan tips untuk mencegah or kurangkan sakit buasir. Ikut nasihat doctor juga and makan ubat yg disarankan oleh doctor and hemorrhoids adalah perkara common dalam kalangan ibu mengandung, just that kita kena selalu berhati-hati and take precautions. Ibu boleh cuba sitz bath and it helps too untuk kecutkan buasir.