Doktor Kata Normal...

Saya preg 8weeks..siang tadi tiba2 ada keputihan warna coklat keluar dan trus ke klinik untuk cek.. Alhamdulillah baby masih dlm keadaan okay, dah nampak heartbeat. And then Dr cek di bawah pulak untuk lihat bukaan Rahim, Alhamdulillah jugak Rahim saya masih tertutup.. Jadi, Dr conclude Sya threatened miscarriage.. Dan bg ubat kuat Rahim.. Tapi lepas makan ubat tu masih kluar coklat2 tu.. Saya agak risau sbb Dr ckp 50-50 dan anak pertama.. Saya nak Tanya dlm ni, ade ke yg berpengalaman mcm saya?? Adakah betul normal... Doakan semoga kandungan saya selamat sehingga dilahirkan cukup bulan nanti yee?

2 Balas

sy pernah and mmg normal . implantation

5y ago

hehe apa² pun tk blh lama . skjp je . klau lme kne cek semula

Just ikut ckp doc and bed rest...

5y ago

Will do InsyaAllah.. Tq😊