ubat kuat rahim

tadi kencing keluar keputihan tapi wrna coklat bserta warna darah . g check dkt kecemasam dr scan nampak kantung ja dlm rahim. dia suruh dtg scan semula lepas 2 minggu.. tapi tk bagi ubat kuat rahim.tanda tanda apa tu 😢

4 Balas

Sy pon skrg tngh keluar darah sis.. Pg check up tnye doc die kte klau sikit darah keluar takpe normal jgn bnyk sngt itu dh kne pg hospital.. Sy dh berape kli scan masoh blom nmpk bby n jntung.. Cume ad kantong jek.. Luae ubt penguat rahim hbis sy kne pg scan lgi.. Hrp semua baek² lah.. Risau jugak kn..

2y ago

semua cawangan klinik anda buat free scan 2D ke

Sy pun mcm tu, takde diberi ubat apa² sbb darah tak banyak keluar.. hanya bedrest dirumah .. lama² darah tu hilang.. 2 minggu dtg balik scan utk tgk perkembang janin.

2y ago

2 minggu juga laa dia hilang .. on off..

semalam saya bleeding tapi sikit je . pastu doc buat surat untuk beli dekat farmasi ubat kuatkan rahim . alhamdulillah baby okay .

2y ago

alhamdulillah bby okay

baru 6 minggu