sekadar luahan...

saya pernah gugur first time pregency sebab fetal no heart bulan 8 tahun ini saya buat d&c, bulan 9 period start mcm biasa sampai lah last bulan.. tapi bulan ini period saya sudah lambat 5hari termasuk hari ni. Saya ada try check masa lewat period hari ke 2 tapi negtive satu line je. Saya risau period missed sampai sekarang.. sebab tak pernah missed period lama sampai sekarang.. ermm jadi risau pula.

1 Balas

Hormon sis... Try buat upt next month or tugu next month nye date PERIOD dtg ke x... X sis kena refer klinik LA.. now sis jgn ambil ape2 ubat dulu