???

Dah seminggu missed period.. nak buat upt tapi takot negative.. sebab before nie lewat dekat 2 bulan, tiba2 period pulak datang? lepas d&c bulan 1 haritu period jadi tak betul pulak.. doakan ye mommies?

5 Balas

For me.. Just don't worry dear.. Kalau tak pasti kena la check upt.. Don't takut just yakin n keep doa byk byk.. In shaa Allah kalini pasti berjaya

5y ago

tq dear.. In Shaa Allah next week saya check 😊

Hi there, tak apa, tunggu dulu seminggu dua lagi, saya doakan 😊

5y ago

ye baik. thanks ya😍

Da check ke

Dont worry

Jgn risau