Pregnant after miscarriage.

Hi saya pernah gugur 1/12/2019. Lepas first period after gugur, sy pregnant balik. ada any advice tk utk kuatkan rahim. Risau gugur lagi.

16 Balas

Awak period after gugur bulan brp? Sbb sy pon gugur bulan 1 tp blm period lg.

4y ago

sy gugur 1/12, first period after gugur 2/1 . kalau ikutkn awal bln 2 sy period. tp check upt positive.

Mkn smua vit yg kk bgi , buat buku sblm 13w , mkn folic appeton

Doktor suruh sy makan duphaston satu biji sehari smpai 20w

Sy gugur 12/19 skrg prgnt balik. Sy amal folic acid jer..

Sis maaf nak tanya. Sis buat DnC kat mana ke? Brp cost tu?

4y ago

Hye awak, kita nak share pengalaman. Kita D&C kat hospital kerajaan je. Bayaran RM35.

Banyakkan rest. Amik asid folic