trauma nak pregnant

Assalammualaikum..rasa da sebulan saya after miscarriage... Saya da 2x gugur... Nak tanya...ada x cara nak kuat kan rahim..utk pregnant semula... Selain makan folid acid &ber urut....?

3 Balas

Mmg sis.. Tp tringin nk ada lg anak. Pregnant lepas x menjdi. Miss miscarriage 2thn lepas... Nie pregnant nmpk kantung je. Hrp la x brulng lg. Risau nye...

5y ago

Semoga ada rezeki Insa'Allah

Klu pi klinik swasta, ada ubat utk kuatkn rahim jika mengandung lg. Sy 2x gugur sblm ni. Ni kandungan ke3

4y ago

awak, dah brp week. sy pun gugur 2x

wasalam..jaga pemakanan kot and bersenam

5y ago

Kalo kandungan x menjd. X boleh buat apa dh. Redha ja sis...