Any tips untuk tambah susu badan

Saya perlu kn tips untuk tambah susu badan . Sejak puasa haritu susu badan da berkurangan .. ade tips tak para ibu2 ..?

8 Balas

Jaga makan minum.. perbanyakkan yg berkhasiat.. blh search jgk mknn yg bantu bykkan susu badan. Mnum air pun kena byk.. mnum air suam ya sis.. elakkan stres dan kalau pam, jaga waktu pam.. sy pun mcm sis jgk, drop mendadak masa puasa + period plk. Sy jenis walaupun menyusu anak still mai period regular. Jgn putus asa ya..

mkn je ape awk suka. lpstu try makan bnde manis mnum air manis. mnum air msk bnyk. sy kalau susu drop mmg sy mkn je keje. lps dh mkn tu jpg dy brdenyut2la tgk2 dh bsh baju. dlu tkde susu jgk lpstu sy mkn kapsul mamom hri2 . shri tu 4 biji. 2 pg 2 mlm . skrg xmkn dh sbb susu blh dikatakan mmg ckup. alhamdulillah

12mo ago

Terima kasih atas tips .. moga membantu n memberi manfaat 🫰🏻

Elakkan stress Be a happy mom Dan tenang. Minum air kosong secukupnya Jaga pemakanan sihat. Buat skin to skin bonding dgn anak penuh kasih sayang. Kerapkan penyusuan /pam susu 3 jam sekali.

12mo ago

Sama-sama

makan je ape nak makan..emosi kene jaga..minum air suam byk

bykkan air suam..makan sup lobak putih ok

bykkan air suam..makan sup lobak putih

Sya minum air longan merah😅

Try buat sup lobak putih sis