Susu badan berkurangan?

Siapa tahu petua nak pekatkan susu badan, dan banyakkan susu badan. Please, any tips?

13 Balas

1) consume air kosong banyak banyak 2) energy drink (milo works well for me) 3) calcium supply untuk ibu pun kena cukup 4) disiplin feed/pump every 2-3 hours 5) power pumping (boleh google cara) Ni tips yang berkesan untuk my body. I'm an EP mom so memang akan pump je tak df. But now I dah jarakkan masa pump to 4-5 hours once. Awal dulu je 2 hours once. Sekarang baby 5 months alhamdulilah sekali pump dapat 10oz, cukup untuk supply my baby exclusively dengan breast milk.

Lain orang lain milkbooster .Mcm saya makan durian susu banyak melimpah2. Ada org makan biskut milkbooster . Yg paling penting minum air banyak n jangan stress . Selalu selawat urut slow2 je dekat area dada sambil zikir. InshaAllah ❤️

Lebih kan minum sup.. Pasti dpt proses susu bdn yg berlebihan.. Kalau yg paling baik, masak sup ayam+buah betik separuh masak+ kurma merah..

Makan kurma atau minum air kurma.. Bli air dlm kotak yg ada kurma cmpur longan... Smua kata minum tu blh tmbah milk booster

Susu, kurma, air masak. Yg pntg jgn diet. Rajin pump susu. Tu bantu banyakkan susu juga.

Bykan mnum sup jer, mnum air suam n milo..xyaa mkn suplement byk kn susu😅

Minum air minuman bertapis/air bersih dlm kuantiti byk

Mkan kurma..mnum air masak byk2 dan ceria selalu

pling penting jgn stress...itu jeee....

Try produk ni . Susu mmg banyak , pekat.