Any tips untuk tambah susu badan

Saya perlu kn tips untuk tambah susu badan . Sejak puasa haritu susu badan da berkurangan .. ade tips tak para ibu2 ..?

8 Balas

mkn je ape awk suka. lpstu try makan bnde manis mnum air manis. mnum air msk bnyk. sy kalau susu drop mmg sy mkn je keje. lps dh mkn tu jpg dy brdenyut2la tgk2 dh bsh baju. dlu tkde susu jgk lpstu sy mkn kapsul mamom hri2 . shri tu 4 biji. 2 pg 2 mlm . skrg xmkn dh sbb susu blh dikatakan mmg ckup. alhamdulillah

12mo ago

Terima kasih atas tips .. moga membantu n memberi manfaat 🫰🏻