Any tips untuk tambah susu badan

Saya perlu kn tips untuk tambah susu badan . Sejak puasa haritu susu badan da berkurangan .. ade tips tak para ibu2 ..?

8 Balas

Jaga makan minum.. perbanyakkan yg berkhasiat.. blh search jgk mknn yg bantu bykkan susu badan. Mnum air pun kena byk.. mnum air suam ya sis.. elakkan stres dan kalau pam, jaga waktu pam.. sy pun mcm sis jgk, drop mendadak masa puasa + period plk. Sy jenis walaupun menyusu anak still mai period regular. Jgn putus asa ya..