Adakah Saya Pregnent

Saya period seperti biasa pada 21 hingga 26 julai... Lepas itu pada 2hb ogos sy period juga tp sikit jer dan pada 16hb ogos pun sama juga.. Sedikit.. Mcm titisan saja.. Saya dah check upt 2 kali baru2 ini.. Selang seminggulah.. Tapi hasilnya negatif... Kenapa ya.. Ada sesiapa tahu tak atau pernah mengalami seperti saya.. Terima kasih

1 Balas

Sama la dgn sy sis. Last period 24 July sampai 12 August. Selalunya haid teratur and normal. 21-23 August Ada spoting.. 2 titik la mcm tu. test upt negative. Skrng nak scan lg. Semoga Kita dua2 pregnant sis.