period delay

saya period teratur. skrg period dah delay 3 hari. check upt tapi negatif. masih terlalu awal ke ya? dua hari sebelum tarikh period saya ada spotting. warna mcm coklat karat. sedikit sgt. keluar pun sekali je untuk hari tersebut. esoknya pun sama keluar sekali sahaja. tapi adakah itu proses penempelan? sejak spotting tu sampai skrg period belum dtg. ibu ibu boleh beri penerangan? terima kasih ibuuu ❤️#ingintahu

2 Balas

Check lg 3 hari. Tak pasti spotting apa. Tp setiap kali pregnant saya tak pernah ada spotting

ulang cek UPT beberapa hari lg