confuse

Hi mommies semua..nak tnya kalau period dah lewat 14hari, haritu ada keluar coklat sikit sehari jer keluar coklat tu..Perut rasa tak sedap jer, macam ada angin..kenapa ye..cek upt negatif..siapa tau ,boleh terangkan tak..terima kasih

1 Balas

Mungkin sbb stress sis jadi period tak tentu, tapi boleh jadi pregnant juga, ada tu dah few weeks later baru detect memang pregnant. Paling tepat kalau jumpa doct, biar doct jelaskan

5y ago

Ouh yeke, saya tunggu xdtg sebulan..bru nak pi cek doktor