Is it bleeding?

Saya patut risau tak sebab ada keluar coklat macam hujung period. Pekat. Sekarang dah 3 Bulan. Sebelum ni takda masalah apa pun

7 Balas

Sebaiknya sis refer dr.. sy bleeding terus p klinik swasta.. Dr ckp bby ok.. Tpi Dr tu suruh refer klinik / hospital gov esoknya jika ada pndarahan.. pg klinik, klinik minta pg hospital bhgian emergency.. Alhamdulillah dr hosp ckp bby aktif..

try g check ja dengan doc to make sure. ada setengah orang takda masalah kalau spotting warna brown tapi apa pun its a sign of something. so jangan take risk and terus g check to be sure.

p spital terus sis. Sy dl hmpir sbln bleeding.On OFF, kadang skit.kadang byk.Kadang cair,kadang pekat. Kadang krem perut. Penat je bleeding.. stress pon xleh. Tp bukan uri bawah

5y ago

moga dpermudahkan..

Mormal klu xbnyk.klu banyak atau xberhenti bru gie hospital.tapi kalau risau sgt.. pergi jer lah

Kene refer klinik ataupun hospital. Takut ada apa apa nnt

Ade angkat brg berat ke? Better terus pg gyne check

Terus g klinik atau hospital sis.. Jgn lambat k