RISAU

Hi, saya now 27 weeks lagi 4 hari nak masuk 28 weeks. Baru2 ni saya ada naik cable car @ Genting and after that saya ada rasa lendiran di bawah faraj. Saya ke toilet, then ada ketulan darah yg keluar. Adakah bleeding ini disebab ketinggian saya menaiki cable car? Siapa pernah mengalami situasi mcm ni? ?

RISAU
29 Balas

Segera ke hospital, takut juga saya

Refer terus ke hospital sis

Pergi hospital terus sis

Pergi hospital sis

Refer hospital...

Refer doc sis..

Pg hospital

Jmpa dktr

Rasenya bkn sbb tu kot..ke sis penat sgt..da bjalan byk.ke sis..sis g hspital jln terbaik..inshaalllah moga dipmudahkan sis..n klu bby ok..sis kne bnykkn rehat ok..bed rest sis..