Naik Cable Car

Hai mommies...boleh ke naik cable car Genting Highland time preggy. Sy skrg 14 weeks...hehe. Teringin nak naik cable car ?

2 Balas

Boleh sis..yg pntg jga dri yea..sy bru naik hjung bln 8 hri tu kandungan 19 mnggu mcm tu..😅😅

5y ago

Btul..n pling pnting pkai bju yg sesuai yea..kalau pkai sweater pun ok jugk..mcm sy hri tu dri bwah x ujan, smpi atas hujan..msa nk trun tu hujan plus angin, sjuk x trkta..so standby bju sjuk yea..most welcome 😊

Blh jer. Kene hati2.

5y ago

Ok sis...sebab naik tu kan mcm kkdang telinga meletup2. Hahaha