Cable car Genting

Saya dah 33weeks. Plan nak naik cable kar hujung minggu ni.. siapa2 ada pengalaman? Tq

1 Balas

better jangan..sbb ketinggian ... hurm lagi satu even dah 33 week pastikan sis tidak alami mslh uri bwh atau placenta previa sbb itu sgt2lah berisiko trhdp nyawa sis dan juga nywa bby..bhaya.. sbb kita xleh jamin baby lahir on time ckup bulan atau sebaliknya lahir sebelum waktunya . saya doakan moga urusan sis di permudahkan disana..amiin