Risau

Saya nk tnye normal ke kalau 17w pregnant tapi masih xdpt nk ukur tinggi rahim? Doc scan baby semua ok..

2 Balas

nak tanya ....lepas 17week tu ukur tinggi rahim kamu dpt diukur tak ..saya semlm cek tinggi rahim 16week tpi misi kta kecik lgi tkleh ukur ..risau hrp sis bls komen sya ni

Selagi doc kata okay, so baby pun okay. Normal je kalau anak 1st babybump lambat besar. Bila baring memang perut akan jadi rata sikit.