Makanan ringan

saya nk tnye boleh x makan makanan ringan mcm keropok , gula2 ke sebab sekarangni saya tgh craving keropok super ring ? my mom pon tadi bising katanya saya suka makan benda2 pelik ?

13 Balas

Bole sis . makanan ringan bole kurangkan morning sick 😋sestengah la . klau syg makan koko cruch pagi" sbelum mkan nasi spaya tk morning sick atau muntah"

boleh je sis. sy pn mkn keropok pringles buang mual tp jgn byk lh 😅. lps ni confirm takkan mkn lg sbb muak

Makan jaa sis..tapi jangan laa kerap..sebab saya pun makan kopok mamee 🤭tapi kadang² bila rasa nak makan..

Haha saya pn makan super ring dlu sbb alahan so tu je sedap nk buek cmno hahaha

Sy lagi lah. Teringin nak makan nenas madu 😭 dgn minum air pepsi. Hmmm

4y ago

nenas bahaya tu sis jgn mkn . air pepsi tu sis klau sis nk minum kne tmbh air masak kt air pepsi tu nk bgi gas kt air tu kurang . saya dpt petua ni dari my mom ktenye nk minum boleh tpi tmbh air masak bgi gas tu kurang

Dia boleh je makan yg penting kuantiti. Makan sikit kasi lepas gian dah laa

saya sis smpai skrng thn hti nk mkn pasir pntai

4y ago

apa ke pelik? sedap ke pasir sis? senang mcm ni.. kalau xde duit, mkn pasir jer 😂😂😂😂😂😂

Boleh je makan sikit2. Skadar hilang teringin.

Ape.yg pelik nye...mkn je la..

Tuk lepas.ngidam blh je sis