Baru gugur

Saya nk tnya, sya bru gugur msa kandungan 7minggu 6 hari. Sya kna pantang x? Klu sudi kongsi la bnda apa boleh mkn n xboleh mkn?

22 Balas

sy pantang 2mnggu...pantng mkn sbln..dan pantang bersama pn sbln...2bln kosong bg rahim sht n bsdia..skung hamil 21mnggu..

5y ago

sy amlkn mkn kunyit grg halia grg..asid folic jgn tnggl shngga sy hmil smla..mkn pegaga utk shtkan rahim smla..sbb sy dnc so mang jg pmknn..wlpn doc ckp xplu pntg..tp pikir bdn nk pakai lama kn..