Vitamin untuk HB low

Saya nk tnya pendapat, mcm saya HB low 9.6 last checkup and saya terpikir nak consume alternative vitamin mcm: 1) blackmore pregnancy & breastfeeding gold Atau 2) set pregnancy Shaklee Ade tak pengalaman ibu2 dkt luar sana yg consume dua jnis brand ni especially untuk low HB?

14 Balas

Maaf ye puan, hari tu doc rafidah abdullah ada ulas isu shaklee. Kalau boleh elakkn. Jgn ambil alternative sendri. Consume dgn ubat dr hospital atau klinik dh memadai utk ibu hamil. Selebihnya makn mkanan yg bkhsiat dan gaya hdup sihat.. Utk kepastian cuba tgk fb doc rafidah abdullah ttg isu shaklee. Ramai yg dh stop. Ini bukan isu marketing atau apa. Ini isu kesihatan. ❤️😊