HAI...SILA JAWAB

Saya nk tnya ada ibu2 yang prnah pregnant tp usia janin xckup dengan mggu due date maksudnya usia janin lewat sikit . .kalau sampai due date tu kemgkinan sy akn bsalin lewat ke???sy dari awal scan lagi usia janin tu xsama dgn mggu yg dikira last period tp xlbih dua mggu

1 Balas

Normal je tu sis..slagi doktir x ckp apa2 tu mungkin xda masalah tu..ank sy 2 2 lwt dr minggu yg spatutnya tp bersalin ikut due jgk..😊

4y ago

Iya ka risau pula...