Mengapa kah katung janin ada tpi janin blm terlihat di usia 5 mggu

Mengapa kah bisa terjadi

10 Balas

sbb kecik lg https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

sbb awal lg.. sma ngn sy dulu.. bila 8 w baru ada janin dan jantung.. skrg sy dh 31 w

sebab kecil lagi..Kalau pergi scan masa 5w,nanti lagi 2weeks doc such data g repeat balik

Masih awal,janin baru nk bkembang..nk check jantung nya pun pun susah..

tengok org jugak puan..ada org scan nmpk dh...apa2 pun doa yg baik2..

terlalu awal lgi 10week nty insyallah nmpk..reht y ckup

masih awal lgi..hihi sia dlu 10w baru nmpk janin

Normal sis, saya punya 8 week baru nmpk

Awal sangat tu sis

awal sgt lagi