Jalan Jauh

Saya nk tanya. Saya nk balik tganu raya ni. Tp takut jalan jauh sbb baru 6 minggu. Ada tak mummy2 sini pengalaman balik jalan jauh 1trimester?

7 Balas

Saya masa kandungan 7 mggu berjalan sampai ke thailand sis 😅. Tapi sebelum tu dh consult doc lah. Doc kata boleh je In shaa Allah xde ape yg penting jaga makan minum, kerap berhenti kt rnr ke supaya kita x stay dlm position yg sama dlm waktu yg lama.. elak darah beku..

1mo ago

Jauhnya berjalan 😆. Tu lah harap harap baik baik je. Risau anak first…