Berapa minggu?

Saya nk tanya, saya keguguran 17/6. Tak sempat datang period lagi, buat upt test 21/7, positive. Agak agak saya ni dah berapa minggu ye?

Berapa minggu?
1 Balas

line belom terang lg mungkin 4-5 minggu. saya line terang, scan belom nampak apa2, rahim pon xtebal. repeat lepas 3minggu baru nampak, da 9minggu. maknanya yg 1st scan tu 6minggu, tp pelik xnampak apa 😂

2y ago

haah, haritu pi scan pun belum nampak apa apa lagi. doc suruh repeat scan lepas 3 minggu. ni tak sabar nak tunggu utk pergi scan lagi sbb nak tahu brp minggu.