Period selepas keguguran

Salam nak tanya berapa lama akan period selepas keguguran. Saya hri ni 45hri selepas keguguran masih belum period. Dah test upt negatif😊#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

ikut keadaan si ibu jugak . kalau stress, tekanan sebab kehilangan baby, mungkin akan lama. macam saya , ambik masa 7w untuk period balik. gugur 2/2 , period 22/3

2y ago

okay. terima kasih . agak stress juga la

saya lepas 26 hari dari tarikh keguguran da period.. terkejut juga..

ikot atas bdn..sy ggur bln 12..bln 1 period dh..