Period tak datang ..

Hi .saya nk tanya momies yg da pernah bersalin. Sy bersalin anak pertama bulan 10, skrg bf ..then smpai skrg period masih tak dtg . Normal ke?

5 Balas

Normal. Sy pun fully bf. Anak sy setahun 4 bulan baru sy period lepas tu delay 2 bulan.. next monthnya baru period macam biasa. Take time jugak. Actually, dia ikut orang setiap orang hormon lain2.

Normal tu kalau awak fully bf . Macam saya lepas anak umur setahun baru saya dtg period .

aah sis normal sbb fully BF....ada tu sampai 2 tahun 🤗

normal. sy pula lps suntik depo terus period xhenti2😭

kalau bf memang normal