Pil perancang & haid

1)Ank dah 10bulan & menyusu badan. Lepas bersalin ada dtg period kejap sebulan dua. Pastu sampai skrg tak dtg period lg. Normal ke? 2)Sy memilih utk merancang sendiri & skrg decide mcm nk mkn pil perancang. Pil apa yg bagus ye dan sesuai utk bf? #pilperancang #breastfeeding #periodaftergavebirth

1 Balas

rasa normal kot ,sbb sllu fully bf tak period sampai 2y ada. bab pil pula, saya makan pil oralcon , sbb anak da start makan kan, tapi bole je try yg lain mcm yasmin ke apa, kena try & error sbb ada stgah tak serasi dgn oralcon.