Hai semua

Saya nk tanya kalau kerap sakit belakang dan pedih ulu hati sampai sesak nafas. Kalau pergi hospital req nak czer dktr bagi x? Sbb dah penat sangat kerap jd mcm ni. Tanya sbb 1st mom, 38w3d

2 Balas

sy dh 39m4h awak....masih same jugak rse sakit cam tu....tapi selagi sakit tu bukn sakit yg betul betul dh nak bersalin...selagi tu la kne tunggu kecuali memang ade masalah yang xleh di elakkan

3mo ago

tapi saya biasa sapu je minyak yu yie sikit,bagi angin keluar kalau tak memang nak tidur pon rasa xnyenyak

Kalau bersalin gov doc tak bg melainkan kalau ada complications

3mo ago

Ohh, faham