checkup swasta bersalin kerajaan

Saya nk tanya bole ke chekup tiap2 bulan di klinik swasta tetapi nk bersalin di hospital kerajaan. atau kena buat buku di klnik kerajaan dulu

7 Balas

Boleh je sis. Mungkin sis kejar masa sbb kalau d klinik kerajaan biasanya lambat. Tp yg bestnya klinik kerajaan ni nurse cek detail tentang ibu dan janin dlm kandungan. Pegi melawat ibu hamil d rumah. Lepas bersalin pun nurse akan lawat ibu dan bayi

Ditempat saya ni buleh je bukak buku dgn swasta... detail check up n scan... masa nak bersalin esok kita boleh booking dgn hspital kerajaan...xde masalah... ni kandungan ke 3 dh saya buat mcm tu...

Saya check up kerajaan.. booking dengan swasta at last balik kampung bersalin kerajaan juga

4y ago

Boleh je check up swasta.. nanti jangan lupa inform cakap nak bersalin kerajaan. Klinik akan buat surat untuk refer ke klinik kerajaan

Boleh je. Yg penting buat buku pink tu dulu

Boleh.takda masalah

Boleh je sis

Boleh