Early Stage Of Pregnant With Cyst At Ovary

Saya nk tanya.. Ada x kt sini yg pernah experience mcm ni? This is my first time pregnant... Masa check dgn dktor.. Kandungan dlm 5 weeks and bila dktor scan.. Dpt detect ada cyst di sebelah kiri ovari... Huhuu...

2 Balas

Sama mcm sy...sy ade cyst dan fibroid..1st pregnant..ms cek 5 minggu hr tu doc bgtau...ni tgg mgg depan 8 weeks doc scan balik tgk..

4y ago

waktu 5 week dh npk ke scan perut..maaf sy bru first time..sis dh brpa week