Heart Beat Baby Laju

Hye semua. Saya hamil 21 Minggu. Ade beli fetal Doppler Dkt Shopper utk pantau nadi Bayi. Selalu dpt 154-170..normal ke. Sbb sy tgk rate heartbeat normal utk 2nd trimestr 140bpm. And spnjg hamil 110-160..saya knfius.

2 Balas

Kena tengok fetal doppler tu kualiti macam yg KKIA pakai atau tidak.. Sbb brg2 di Shopee esp dari china tak berkualiti.. Byk beza dengan yg berkualiti. Nk kepastian, bawa alat tu masa cek up, masa nurse cek heartbeat bby, minta nurse test sekali guna alat awk tu..

Ni pengalaman sy guna penyukat suhu beli di shopee dgn beli di farmasi..