Suami Rampas anak !

Saya nk minta pendapat semua , tolong bantu saya. Jika ad yang tahu . Kawan saya baru lepas bersalin , masih dlm pantang . Sekarang ingin bercerai dengan suaminy, atas sebb metal, panas baran, cemburu tahap gila , tak bagi isteri keluar , tak bagi isteri berbual call atau berjumpa adk beradk atau keluarga isteri. Dia juga tak nak bekerja , tak bagi nafkah . Suami dy juga berpikiran bila bby ad kuning , dy tuduh istri sihir baby , bila istri dy nak susukn baby dy fikir istrinya nk bunuh baby nya ,si suami xbg istri susukn bby dan mcam lgi . Sekarang ni kawan saya keluar umah kerana di halau oleh suami . Suami dy x benarkan bawak bby , kalau dy bawak juga , dy akan disepak . Sekarng ni , kawan saya risau kan keadaan baby yg baru sebulan tmbhn pula bby susu bdan . Da buat report , sebb nk dptkn bby semula . Tp tetap x dpt , sebb polis yg dtg umah x tahu nk buat apa . Anaknya kuning masih tinggi , bila kwan saya call suaminya , suaminya tak angkat dan tak nak hantar klinik kesihatan . Kawan saya sangat risau bby dy .. nak cerai dlam keadaan berpantang , czer pula tu.. sampai stress .. Apa pendapat semua ye #pleasehelp #mintapendapatnya #bantusharing

11 Balas

ahli keluarga? dah tahu ke belum.

1y ago

Ahli keluarga da tahu .. da buat report da .. tp tetap x dpt bby tu .. adakah perlu buat report lagi berkenaan bby tu ad kuning ?