Cheezy wedges kfc

Saya ni ngidam sangat cheezy wedges kfc tapi semua kfc out of stock 😭hmmm nak nangis rasa. Sy baru 19 weeks ni sy start selera balik sbb before ni teruk morning sickness. Tapi yg teringin nak makan pula takde

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

ada wedges frozen brand ramly tu & cheese powder brand meriah. sy pernah buat. sama je rasanya. dh siap tu picitkan mayonis pulak nk bg serupa dgn kfc punya. penat tu cari merata x jumpa kesian awak. smlm order loaded potato pun x dpt jgk merata tempat x ada loaded potato

3mo ago

Yeyyy thanks sis!!!! Nak beli la bila2 nk goreng pun boleh kat rumah🥳🥳 kfc mmg tgh kekurangan stock kot.. haritu ayam pun lama saya cari mmg hbis je

ade gak tiba2 ngidam nk mkn wedges ..sye cri dkt merry brown sis...walau rse x sme tpi jnji lps ngidam hehehe

3mo ago

Ha ah kan baru tringat mary brown punya wedges pun sedapp!!! Hihihi tq awak, esok terus nak gi cari 😆