Cheezy wedges kfc

Saya ni ngidam sangat cheezy wedges kfc tapi semua kfc out of stock 😭hmmm nak nangis rasa. Sy baru 19 weeks ni sy start selera balik sbb before ni teruk morning sickness. Tapi yg teringin nak makan pula takde

2 Balas

ade gak tiba2 ngidam nk mkn wedges ..sye cri dkt merry brown sis...walau rse x sme tpi jnji lps ngidam hehehe

2y ago

Ha ah kan baru tringat mary brown punya wedges pun sedapp!!! Hihihi tq awak, esok terus nak gi cari 😆