Cheezy wedges kfc

Saya ni ngidam sangat cheezy wedges kfc tapi semua kfc out of stock 😭hmmm nak nangis rasa. Sy baru 19 weeks ni sy start selera balik sbb before ni teruk morning sickness. Tapi yg teringin nak makan pula takde

2 Balas

ada wedges frozen brand ramly tu & cheese powder brand meriah. sy pernah buat. sama je rasanya. dh siap tu picitkan mayonis pulak nk bg serupa dgn kfc punya. penat tu cari merata x jumpa kesian awak. smlm order loaded potato pun x dpt jgk merata tempat x ada loaded potato

2y ago

Yeyyy thanks sis!!!! Nak beli la bila2 nk goreng pun boleh kat rumah🥳🥳 kfc mmg tgh kekurangan stock kot.. haritu ayam pun lama saya cari mmg hbis je