Hi mommies

saya ni nak makan semua benda tak kena, rasa loya nak muntah tapi tak muntah pun, tak lalu nak tengok makanan atau fikir pasal makan. skrg ni boleh telan buah dan susu je 😢. korang semua selera makan ok je?

16 Balas

Sama la.. Sy boleh telan buah ..and sup je... Mknn berminyak mcm goreng2 berlemak santan langsung xleh nk Sentuh

sis cuba susu calla dan jus mamariaam... kalo Sya macam sis juga .skrg ni alahan dh berkurang sikit

Biasa la tu alahan.. saya dulu dari first trimester sampai 3rd trimester alahan tak lalu makan

boleh mkn biskut lexus sayur je haha dh drop 11 kg berat hmm skrng dh 12 wekks lebihh🥹

Sama mcm sy skrng 9w. Xlarat langsung keje asyik mc je 😢

Same dgn sy . Tp paksa jgk telan even rasa loya