emosi terganggu

Saya nangis hari2 sebab tekak tak selesa .. asyik mual .. kadang2 muntah sampai sakit urat perut . . Nak makan mcm2 .. dah makan .. mesti tak selesa tekak rasa macam makanan tersekat kat tekak .. kene muntah baru rasa ok sikit . Tapi penat sampai nangis . Sy tak tahu nak bt cmne bg hilang alahan ni . Kandungan baru 9 week .. ???? .. rindu nikmat makan .. camne nak atasi alahani mumy .. help me ... ???

1 Balas

sy juga mengalami masalah yg sama..lapar, tp semua mknn xlalu bile pandang..and bile paksa makan, akan rs xselesa ditekak n nk muntah...siapa yg blh tlg mohon share juga..rs tiada tenaga nk buat rutin harian..kandungan sy 8mggu