ok ke??

Saya nak tya pasal produk ni??siapa pernah amalkn semasa mengandung...dorang kata mudahkan proses bersalin dan tidak sakit waktu lahirkn..tq

ok ke??
2 Balas

Kalau olive oil saya tak pasti. Tapi selalu nampak orang consume virgin coconut oil. Tapi jenis gel capsule. Senang je nak makan sebab telan je macam pil biasa tu

5y ago

Welcome

Saya tgh consume minyak zaitun nie... Mmg rasa dia pahit2, tapi saya cepat2 minum jus delima plak keluaran sama☺️👍

5y ago

Dari 4w... Skrng dah 8w