SIAPA PERNAH BERSALIN HOSPITAL KEMAMAN,BLEH SHARE SIKIT PENGALAMAN MOMMIES2 TAK...?TQ

nak tahu proses dr awl smpai habis ..bape hari,wad mcm mne,ok x,nurse ok x.. bla3

2 Balas

sy org kmaman juga sis 😂 pngalaman sy nurse dlm wad tu baik2 je. yg dekat labour room tu klau prngai kite x okay, die pon jd x okay la. kalau sis beranak hari ni , esok dah boleh balik kalau ibu xde msalah ape2. so better sis tunjuk prngai baik2 lah klau xnak kena diorg mengate 😂

sis duduk kemaman ke?

7mo ago

okay sis..dlu sy dduk kerteh, sy bslinn kt hsnz..