kecewa lg

Dah test UPT, tp resultnya mengecewakan... Nak tya,siapa pernah mkn GLA complex,ok x? Kira nak try..teringin sgt mau ada bby,bila dgr kwn2 mengandung, mau sgt rasa mengandung lg...?

7 Balas

Sy makan mamom hope. Sbb saya jenis period xteratur, setahun pakai OPK. Bln 4 start consume mamom hope, alhamdulillah asbab lekat skrg dh 8minggu.🥰

5y ago

Wa,tahniah sis...😄

Pernah try sis bagus utk balance kan hormon..you kna exercise n jaga mkn jugak supaya supplemen tu snang absorb kt body you.

5y ago

Tu laa sis,sbb da byk testimoni yg bjaya dgn produk shaklee..tpggl utk try...

Wa,msti mau try nii.....tq sharing sis..da brp bulan skg?

sy amal ni. alhamdulillah insyaAllah due bln12 ni ☺

5y ago

Mna nak dpt ni sis?

Insyaallah. Akan dtg kan ada rezeki. Aamiin

Blm prnh try sis

Saya amalkan makan ni

5y ago

Haah bgs ni utk kesuburan pmpuan.. Sy skrg da 6weeks..continue amalkan yg b complex tu.. Sy ada jual murah2 ja.. Boleh ja contct kalau nak 0163231013 ya..