boleh jelaskan

saya nak tnye...saya da lewat period 27 hari... result cm nie ...mksud nye pe nye?? kertas panduan tulis english...xberapa faham...??

boleh jelaskan
12 Balas

cara dia.. sis celupkan selama 20saat, lepastu ttup penutup tu , baringkan dia.. jangan tegakkan or pegang.. just baringkan tggu dlam seminit dua mcmtu, dia akan keluar sndiri result.. siap tulis da bpe weeks kita pregnant..

Sy penah tengok org post result upt mcm nie maybe kandungan sis dah lebih 8 weeks dan sbb hcg dlm urin dah terlalu tinggi smpai benda tuu dah tak boleh detect . . Sis try lah guna upt lain pulak

4y ago

Nie yg sy tahu just share mana tahu membantu . . Nak lg conform check klinik terus . .

Cuba biar lama skit dlm urin tue. Rasanya tue tanda dia tgh baca result urin.sbb hari tue sy biar lama jgk br naik bacaan brp week tue

Invalid. Sy pun pernah jd mcm nie. Last2 sy x pakai dah yg tulis bpe mggu pregnant sy pakai yg jenis garis2 je clearblue lg satu tuh

Error sis..sy pernah 2 kali jadi macam ni..masa celup tu lama sikit sis..angkat,tutup penutup terus letak tempat rata..

Sama ada tk cukup air kencing / invalid /upt rosak . Huwaa dah la upt ni mahal 😂

Rosak sis, try beli baru buat lagi sekali

Rosak...invalid..

haah dia rosak

Mcm rosak je.